vrijdag 28 augustus 2015

Waarom geld lenen bij Minikredietaanvragen.com



Waarom nu de website minikredietaanvragen.com. Deze site biedt een overzicht van voordelige krediet verstrekkers. Wanneer u op zoek bent naar een lening zijn er verschillende mogelijkheden bij verschillende kredieten verstrekkers.

U wil geld Lenen dan kan u gratis en vrijblijvend hier een offerte aanvragen. Wij raden u aan bij alle aanbieders een offerte aan te vragen en deze te vergelijken om zo de voordeligste aanbieder met de gunstigste voorwaarden te vinden!

Lening Offertes Aanvragen

Bij alle aanbieders op minikredietaanvragen.com kunt u vrijblijvend, gratis en zonder verplichtingen een offerte aanvragen zowel Belgische als Nederlandse minikredieten. Bij een offerte vult uw gegevens in, uw huidige situatie en een bedrag wat u graag wilt lenen. De leningaanbieder zal bekijken of deze lening voor u verantwoord is en vervolgens bepalen welke rente zij u kunnen bieden en welke looptijd van toepassing is.

Hoeveel kan ik Lenen

Uw inkomen samen met uw woonlasten zijn de belangrijkste criteria om een berekening te kunnen maken van uw maximale lening. Maar de een heeft een vast dienstverband en de ander weer inkomen uit een uitkering. U kunt een koopwoning of juist een huurwoning hebben. Misschien bent u nog wel thuiswonend. Voor al deze situaties hanteren banken verschillende regels. Het is daarom nodig om informatie te hebben van de acceptatierichtlijnen die worden gehanteerd. Om een goede berekening voor u te kunnen maken kunt u een offerte aanvragen. De krediet verstrekkers berekenen dan precies wat u kunt lenen, zij kennen de voorwaarden die de banken stellen als geen ander.

Waarom minikredietaanvragen.com

* Keuze uit meerdere aanbieders
* Helder & Eenvoudig
* Laagst mogelijke rente
* Verantwoord geld lening
woensdag 19 augustus 2015

Welke kosten kan een leningverstrekker u kan aanrekenen


a) De schattingskosten

De leningverstrekker wil weten hoeveel het eigendom dat u in hypotheek geeft eigenlijk waard is.
Denk terug aan het feit dat de leningverstrekker meer zekerheid van terugbetaling heeft naarmate de som van uw lening kleiner is in verhouding tot de waarde van het onroerend goed dat u in hypotheek geeft. De kosten van zo'n schatting zijn voor uw rekening. De leningverstrekker dient u hiervan op voorhand te verwittigen en de betaling ervan mag slechts gevraagd worden na uitvoering van de schatting.

b) De dossierkosten

Wanneer een leningverstrekker u een voorstel doet dan kost hem dit werk en tijd; de vergoeding hiervoor noemen we de dossierkosten. Dossierkosten mogen maar worden aangerekend als de leningverstrekker zijn aanbod schriftelijk heeft geformuleerd. In dit leningsaanbod moeten alle leningsvoorwaarden staan, alsook de geldigheidsduur van zijn aanbod.

2. De kosten die de notaris u zal aanrekenen

De kosten die de notaris aanrekent zijn wettelijk vastgelegd.
Vraagt u bij verschillende notarissen om een berekening van de leningskosten dan moeten die steeds ongeveer gelijk zijn. Het is echter op voorhand niet te voorspellen welke de exacte kosten zullen zijn, dit varieert immers van dossier tot dossier. De notaris zal daarom steeds stellen dat de kosten ongeveer een bepaalde som zullen bedragen met een marge van bijvoorbeeld 1000 euro.
Het bedrag dat u aan de notaris moet betalen, dient u eigenlijk onder te verdelen in twee soorten kosten, de belastingen en de eigenlijke notariskosten.

a) De belastingen (registratierechten, hypotheekrechten, zegelrechten)

Wanneer u een lening aangaat dient u belastingen te betalen. De notaris moet die ontvangen en doorstorten aan de fiscus.

Vooreerst is er het registratierecht.
Dit recht beloopt 1% op de totale som waarvoor een hypotheek genomen word en een som van 250 euro per stuk dat aan uw leningsakte wordt gehecht (bijvoorbeeld een aflossingstabel).
Vervolgens is er het hypotheekrecht. Deze belasting bedraagt 0,3% op de totale som waarvoor een hypotheek wordt genomen vermeerderd met het honorarium van de hypotheekbewaarder en met de kosten die de hypotheekbewaarder aan de notaris vraagt voor de aflevering van een hypothecair getuigschrift. Ten slotte zijn er de zegelrechten: op zowat alle officiële stukken die voor uw lening worden opgemaakt moet een fiscale zegel gekleefd worden.

b) De eigenlijke notariskosten

De notaris dient meerdere inlichtingen te verzamelen bij allerhande officiële instanties. Voor die aanvragen rekent hij een vergoeding aan voor zichzelf en voor de kosten die hij zelf bij deze instanties heeft moeten maken. Daarnaast zal de notaris u nog een honorarium aanrekenen dat wettelijk is vastgesteld en dat naargelang het leningsbedrag zal variëren.
zaterdag 8 augustus 2015

Goedkope kredietkaarten vergelijken

Een kredietkaart aanvragen is in veel gevallen een goede uitkomst, zeker wanneer u snel over geld dient te beschikken dat niet voorhanden is. Bijvoorbeeld bij pech onderweg of in het buitenland.

Er zijn verschillende kredietkaarten te verkrijgen.

Greencard VISA

De VISA Greencard is de eerste en enige kredietkaart waarmee men via de dagelijkse betalingen meehelpt klimaatveranderingen tegen te gaan. Zo ontvangt men bij iedere aankoop met de kredietkaart zogenaamde CO2-Credits. Deze CO2-Credits staan voor de hoeveelheid C02-uitstoot die door uw aankopen worden gecompenseerd. Een partnercard is overigens gratis.

MasterCard Classic

De MasterCard Classic is een uitgebreide en voordelige MasterCard. Uw aankopen zijn gedurende 180 dagen gratis verzekerd met ruime dekking. Geniet daarnaast van online uitgaven inzien en een ruim bestedingslimiet.

ANWB VISA Card

De ANWB VISA Card is een goedkope VISA Card die uitsluitend is aan te vragen door lid te zijn van de ANWB. Voor een klein bedrag per jaar bent u in het bezit van deze VISA. ANWB VISA is handig om achter de hand te houden en voor gebruik op vakantie.

VISA World Card

De VISA World Card is een zeer degelijke VISA Card met goede persoonlijke service. U krijgt hierbij gratis een reisongevallenverzekering en u ontvangt gratis een magazine. Stort geld op deze kredietkaart, verhoog uw bestedingsruimte en ontvang hierover een aantrekkelijke rente. Aankoopverzekering van 180 dagen over uw aankopen.

Hier kan je verschillende kredietkaarten aanvragen en zo de kredietkaart vinden die het best past bij je levensstijl. Je kan ze hier direct aanvragen.