vrijdag 18 september 2015

Diverse Types Van Studentenlening Aanvragen Online?

Voor welke leningen kan een student in aanmerking komen?

Dan kan een minilening kan voor de gekste, onvoorziene uitgaven uitkomst bieden. Wie heeft het niet een keertje meegemaakt dat ineens geheel onverwacht de vaatwasser de geest gaf, of dat opeens de uitlaat onder de auto vandaan viel? Het grote voordeel van een minilening is dat het vaak mogelijk is om er een korte looptijd voor aan te gaan.

Soms is het zelfs mogelijk om de looptijd van een minilening slechts één maand te laten duren. En dat is natuurlijk mooi, omdat je er dan ook weer meteen van af bent. Daarnaast is het bij een minilening ook altijd heel duidelijk wat de extra kosten zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld de administratiekosten en de rente. Bij een reguliere leningsvorm vergt het wat meer moeite om dit helemaal uit te zoeken.

Een Studentenlening, met of zonder toetsing

Ook bij een studentenlening krijg je te maken met het Bureau Krediet Registratie, het BKR. Deze instantie in Tiel houdt van iedereen bij welke leningen ze hebben lopen. Maar ze houden ook bij hoe men met een lening omgaat. Met andere woorden: of je in het verleden je maandelijkse termijnen wel netjes op tijd terugbetaald hebt. Er wordt dus gekeken hoe kredietwaardig je bent. Mocht het zo zijn dat je van het BKR een negatieve codering heeft gekregen, dan wordt ook een studentenlening een stuk lastiger. In eerste instantie wordt het aanbevolen om toch eerst te zoeken naar een reguliere leningverstrekker. Dit is namelijk een stuk voordeliger.

Daarnaast is het erg makkelijk om een negatieve BKR te krijgen, en daarom kun je bijvoorbeeld ook proberen uit te leggen dat de aard van de codering niet ernstig, of niet relevant is voor de studenten lening. Mocht dit echter niet lukken, dan zijn er ook aanbieders te vinden die niet samenwerken met het BKR. Hier kan dan tegen een wat hogere rente een direct een studentenlening afgesloten worden.

Een studentenlening aanvragen?

Elke student weet hoe het is om te moeten leven van een studiefinanciering en eventueel een parttime salaris, en velen sluiten dan ook een studentenlening af. Of je nu een keertje niet rond komt aan het einde van de maand, of dat je een stage wilt gaan lopen in het buitenland; iedere student komt wel eens geld te kort. En dan kan het handig zijn om een studentenlening af te sluiten. De optie om rood te kunnen staan op je studentenrekening is natuurlijk ook een mogelijkheid. Officieel valt dit namelijk ook onder de noemer studentenlening.

Als je als student zijnde extra geld wilt lenen, is het verstandig om eerst informatie in te winnen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Zij bieden namelijk de optie voor een zogenaamde aanvullende lening. Bij deze vorm van studentenlening is rekening gehouden met de financiële situatie waarin de meeste studenten verkeren, en zo’n lening is vaak nog een stukje goedkoper dan een studentenlening bij een bank. Sommige banken bieden ook de mogelijkheid tot een studentencreditcard.

Of je nu in Nederland of in het buitenland studeert, met deze creditcard is het altijd mogelijk om geld op te nemen, of te betalen aan de kassa. Natuurlijk kost geld lenen altijd geld. Het is dan ook erg verstandig om eerst uit te zoeken hoeveel geld je in de toekomst maximaal af kunt lossen, zodat je later niet in de problemen komt. En controleer ook altijd eerst of de voorwaarden van deze studentenlening passen bij je toekomstige financiële situatie, alvorens de lening aan te gaan. Zodra het bedrag eenmaal terugbetaald moet worden, zal het dan ook elke maand geld kosten.
Een studentenlening is goedkoop, maar kost nog steeds geld!

Een studentenlening zal vroeg of laat terugbetaald moeten worden. Hoe groter het geleende bedrag, hoe meer je betaalt aan rente. Los daarom altijd zo snel mogelijk af, want je betaald geen rente over een reeds afgeloste bedrag. En bovenal: leen met je studentenlening nooit meer geld dan je later af kunt lossen.

Lening zonder BKR-toetsing

Een particuliere lening is een uitkomst voor mensen die weten dat ze niet door de BKR-toetsing heen komen. BKR-registratie komt bij veel mensen voor, en dit hoeft ook zeker niet te betekenen dat je voor de kredietverstrekker een risico vormt. Een klantenkaart bij een warenhuis, het hebben van een creditcard, of de optie om rood kunnen staan bij een bank, zorgen allemaal al voor een registratie. Je zult echter pas een codering achter je naam krijgen als je bijvoorbeeld te veel hebt uitgegeven met een creditcard. In deze gevallen is het echter toch vaak alleen maar mogelijk om een particuliere lening te krijgen.

Een particuliere lening als studentenlening?

Een particuliere lening is een lening van een bepaald geldbedrag, zonder dat hier een financiële instelling bij komt kijken. Zo gaan sommigen mensen een particuliere lening aan bij een vriend, of bij een lid van de familie. Er zijn best veel mensen die dat wel eens doen, en dat is ook best begrijpelijk. Een particuliere lening bij een vriend of familielid namelijk (meestal) rentevrij. Bovendien worden er meestal geen vaste afspraken gemaakt over de terugbetaling. Toch is het geen gek idee om dergelijke afspraken toch te maken, en zelfs om ze op papier vast te leggen. Al is het alleen maar om ruzie en spanningen te voorkomen.

Behalve lenen bij bekenden, zijn er ook particulieren op het internet en in de krant te vinden, waarbij een particuliere lening aangegaan kan worden. Vaak kijken deze onderhandse geldverstrekkers niet naar een eventuele BKR-registratie. Maar omdat ze daardoor wel een groter risico lopen, staat daar echter vaak een hogere rente tegenover.

Onenigheid kan bij een particuliere lening heel gemakkelijk ontstaan. Bijvoorbeeld als je een keertje financieel niet uitkomt, en je een bepaald termijn niet op tijd kunt aflossen. Dit is vervelend voor de geldverstrekker, maar ook voor jezelf! Het komt wel eens voor dat particuliere leningverstrekkers dan opeens een hogere rente gaan vragen. Stel daarom voor een particuliere lening altijd een goed contract op.
woensdag 2 september 2015

Voor een minilening tot €800 ga naar Minileningaanvragen.com.

Voor een minilening ga naar Minileningaanvragen.com.

Minileningaanvragen.com

 

Soms heeft u geld over en kunt u wat geld opzij zetten. Maar af en toe heeft u even geen spaargeld of onvoldoende spaargeld achter de hand maar loopt u wel tegen een buitenkansje aan.

Een nieuwe auto, boot of keuken, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maar soms hangt er toch een te groot prijskaartje aan uw droom. Wilt u toch snel tot koop overgaan? Dan kunnen wij u helpen, bij ons vindt u namelijk de voordeligste leningen.  Met onze leningen is uw fantasie de enige beperking. Verder zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hoe komt u aan zo’n voordelige minilening?

U vraagt via minileningaanvragen.com geheel kosteloos een offerte aan en wij doen ons uiterste best om voor u de best passende lening te vinden.

Wij vergelijken alle beschikbare leningen die aansluiten op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. De best passende mogelijkheden worden aan u voorgelegd. U kiest hieruit de voor u aantrekkelijkste lening. Zo bespaart u veel geld.

Daarnaast adviseren wij u over eventuele benodigde bescherming tegen arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Geld lenen via www.minileningaanvragen.com is transparant, voordelig en zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Video uitleg Minilening aanvragen.

Na het invullen van het aanvraag formulier zal een medewerker zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor een snelle afhandeling is het van belang dat u telefonische bereikbaar bent.
dinsdag 1 september 2015

Een persoonlijke lening of toch een doorlopend krediet?

de persoonlijke lening

De Persoonlijke lening:

Dit is de geschikte soort lening als u de looptijd van de lening wilt afstemmen op de verwachte levensduur van hetgeen u ermee wilt aanschaffen. Op deze manier voorkomt u dat u uw lening nog moet afbetalen, terwijl de aanschaf inmiddels versleten is.

Bovendien wordt bij een persoonlijke lening alles precies afgesproken. Zo wordt tevoren afgesproken hoe hoog het termijnbedrag is en hoeveel maanden u dit termijnbedrag zal betalen. Ook wordt vastgesteld hoeveel de rente bedraagt. Zo kunt u niet worden verrast door tussentijdse renteverhogingen.

Waar u het kredietbedrag aan wilt besteden, mag u bij een persoonlijke lening zelf weten. Het gekochte object hoeft niet als onderpand te dienen. Ook geldt bij deze leenvorm de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente.

Voorbeeld van een Persoonlijke lening:

Mevrouw T. wilde een caravan kopen en wendde zich voor de financiering tot Krediet Service. Ze vertelde dat ze niet verwachtte op korte termijn meer geld te moeten lenen, want ze had voor kleine uitgaven nog een spaarrekening achter de hand. Ook gaf ze aan dat het haar prettig leek om bij het tekenen van de leenovereenkomst precies te weten waar ze mee af was, wat betreft aflossing en duur van de lening. Krediet Service gaf haar het advies om de caravan te financieren met een persoonlijke lening, zodat de looptijd ook precies afgestemd kon worden op de levensduur van het object.

Het Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet
Als u gebruik maakt van deze flexibele leenvorm, heeft u altijd geld achter de hand. Een doorlopend krediet is als het ware een potje, waaruit u geld kunt halen, zodra u dat nodig heeft. U mag namelijk het geld dat u hebt afgelost altijd weer opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een bepaalde limiet van te voren met ons af te spreken en het geld er pas uit op te nemen als u het echt nodig heeft.

Bij deze leenvorm betaalt u alleen rente over het bedrag dat u daadwerkelijk aan de bank verschuldigd bent. Deze rente kan variëren met de marktrente.

De vaste maandelijkse aflossing - inclusief rente - bedraagt bij een doorlopend krediet normaal 2% van het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Maar bij een hogere kredietlimiet kan dit percentage ook 1,5%, 1% of alleen rente zijn.

Ook bij een doorlopend krediet zijn de rentebetalingen fiscaal aftrekbaar. Verder is een groot voordeel van het doorlopend krediet dat u altijd boetevrij extra mag aflossen boven de maandelijkse aflossing.

Voorbeeld van een doorlopend krediet:

De heer D. had het plan om een nieuwe auto te gaan kopen van ongeveer € 25.000,-. Hij vroeg zich af of hij dit bedrag inderdaad zou kunnen lenen. Pas dan zou hij een auto van die prijs gaan zoeken. De pasklare oplossing werd hem door Krediet Formule  aangereikt. Als hij op dat moment een leenaanvraag van € 25.000,- zou doen, zou er voor hem gekeken worden of hij voor dit leenbedrag in aanmerking kwam. Zijn aanvraag werd akkoord bevonden en Krediet Formule verzorgde voor hem een doorlopend krediet van € 25.000,-.

Bij deze leenvorm kon hij rustig rondkijken naar een auto en het benodigde bedrag pas opnemen als hij de geschikte gevonden had. Zo hoefde hij in de tussentijd ook nog geen rente te betalen, immers hij was nog geen geld aan de bank verschuldigd.